Empresa Cissa, Constructora i Immobiliària de Solsona.

CISSA TÉ LA CORRESPONENT CLASSIFICACIÓ INDUSTRIAL INTERNACIONAL UNIFORME COM A CONTRACTISTA D'OBRES PÚBLIQUES DEL GOVERN ESPANYOL DES DE 1978.

 

 

EMPRESA

Constructora i Immobiliària de Solsona, SA (CISSA), és una empresa de mida mitjana fundada el 1972. Amb una plantilla d'unes 40 persones, que es va implantar per primera vegada a la comarca del Solsonès. En l'àmbit local, es tracta d'una empresa de renom dins del seu sector des del principi, així com a tot Catalunya, després d'un procés d'expansió.

CISSA està especialitzada en obres de construcció de tota classe d'edificis o rehabilitació, treballs de manteniment, etc, incloent obres d'urbanització vinculats a la construcció d'edificis i obres civils urbanes.

CISSA té la corresponent classificació Industrial Internacional Uniforme com un contractista d'obres públiques del Govern espanyol des de 1978, així com la classificació com a contactista d'obres públiques del Govern català des de 2004.

CISSA porta a terme tot tipus d'obres de construcció, tant de nova construcció i rehabilitació. De totes formes, CISSA està especialitzada en la construcció d'habitatges, escoles, centres mèdics, hospitals, estacions de bombers, així com rehabilitacions i restauracions d'edificis històrics com esglésies, façanes, edificis públics, etc.

Disposem d'un departament tècnic amb enginyers i arquitectes que tenen a veure amb l'estudi, avaluació, planificació, coordinació i control de les obres. Fan èmfasi en els resultats i la qualitat del producte final.

Oferim als nostres clients un servei integral que s'adapta completament a les seves necessitats.