Politica empresa Cissa, Constructora i Immobiliària de Solsona.

CISSA TÉ LA CORRESPONENT CLASSIFICACIÓ INDUSTRIAL UNIFORME COM A CONTRACTISTA D'OBRES PÚBLIQUES DEL GOVERN ESPANYOL DES DE 1978.

 

 

POLÍTICA D'EMPRESA

La nostra política d'empresa es basa en els nostres VALORS:

Millora de la satisfacció dels nostres clients A través de l'addició de tots els nostres recursos, flexibilitat, agilitat, voluntat de servei i auto-millora, per tal d'oferir la millor relació qualitat-preu i un tracte càlid i segur que ens ajuden a interpretar i satisfer els nostres clients i necessitats amb la major eficiència.
Millora permanent de la QUALITAT A través de l'execució del procés de planificació i un control sistemàtic dels resultats d'una manera unificada, per tal de detectar a cada moment les possibilitats de millorar les nostres accions.
La millora contínua Cissa constantment promou la millora contínua en tots els àmbits de l'empresa, proporcionant, la gestió, els recursos necessaris per garantir la continuïtat.
Gestió mediambiental Cissa és respectuós del medi ambient en tots els seus aspectes. L'objectiu de la companyia i la filosofia és reduir la contaminació, per dur a terme una correcta gestió dels residus, per garantir la seguretat dels recursos i minimitzar l'impacte sobre el medi ambient i durant l'execució de les obres.
Personal satisfet i gestió del risc Recursos humans Cissa són el nostre principal actiu, per tant és un objectiu de millora permanent perquè les millora condicions de treball, el que garanteix tant la seguretat i la salut en totes les àrees de l'empresa.
Innovació En cada acció que duem a terme, tractar d'aconseguir la cooperació d'ambdues empreses de renom innovadores i tecnològicament. També integrar a les nostres activitats directes de tots els sistemes, mitjans, màquines i eines que pot ser que ens permeten millorar els nostres productes finals.